Program

Lu-Vi: 9:00 - 20:00

Suna-ne

0726 670 100

Suna-ne

0726 670 100

Program

Lu-Vi: 9:00 - 20:00

Implantologie si Chirurgie Orala

Implantologia reprezinta solutia optima actuala pentru inlocuirea unuia sau a mai multor dinti lipsa, oferind o masticatie adecvata si un aspect estetic similar dintilor naturali.

Prin inserarea unui surub din titan de inalta puritate in osul maxilar si reconstuctia protetica a coroanei dentare se restabileste continuitatea arcadelor dentare fara a afecta dintii vecini.

Dupa pierderea unui dinte ,osul ramas liber este supus unui proces natural de remodelare si pierdere a dimensiunilor, in aceste situatii inserarea implanturilor este posibila prin intermediul procedurilor chirurgicale de augmentare cu materiale artificiale biocompatibile a pierderii de os.

Tehnologiile moderne de chirurgie ghidata , analiza tomografiei, planificarea computerizata a pozitiei optime a implanturilor dentare, proiectarea viitoare lucrari protetice fac ca interventia de inserare a unui implant dentar sa devina o manopera chirurgicala minim invaziva, nedureroasa si cu un timp de recuperare scurt pentru pacient.

Planificarea computerizata a interventiei chirurgicale si realizarea lucrarii protetice provizorii cad/cam inainte de operatie,conceptul ONE DAY IMPLANT,  ofera o solutie completa-implant si coroana dentara-  intr-o singura etapa de tratament.

Implantul dentar AnyRidge Megagen reprezinta solutia optima atat pentru tratamentul implanto-protetic clasic efectuat in doua etape cat si pentru cel modern, computerizat, cu incarcare imediata, conceptul One Day Implant.

Implantul Anyridge este confectionat dintr-un  aliaj de titan cu inalta puritate, material sigur si rezistent, scade riscul de pierdere a implantului. Prin tratamentul de suprafata inovator,Xpeed, permite o integrare rapida in organism si scurtarea timpului de asteptare pana la primirea restaurarii finale.
Forma si dimensiunile diferite ale sistemului permit adaptarea planului de tratament in functie de fiecare pacient,atant in zona molarilor cat si pe zonele cu exigente estetice deosebite.
Implantul obtine o ancorare optima in os, menajand osul in care este inserat, astfel scade numarul de interventii chirurgicale necesare precum si riscul de periimplantita.

Conexiunea dintre bont si implant cu sudura la rece asigura etanseizarea optima a zonei sensibile de la gatul implantului, scade riscul inflamatiei si pierderii de os de la acest nivel, asigurand suport pe termen lung pentru os si gingie.

Avand o gama larga de solutii protetice, sistemul permite individualizarea tratamentului pentru rezultate stabile, estetice si de lunga durata.

Chirurgia ghidata si conceptual ONE DAY IMPLANT reprezinta o abordare noua a terapiei implanto-protetice,conceputa sa raspunda atat doleantelor pacientilor cat si dorintei de perfectionare profesionala a medicului stomatolog. Imbinand tehnologii de ultima ora, analiza tomografiei computerizate, scanarea modelelor si procesarea informatiei prin intermediul unei platforme electronice de varf,  ofera solutia optima  pentru realizarea implantului dentar cu incarcare protetica  imediata, pentru un rezultat rapid, predictibil si cu o estetica superioara.

Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue.

Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue.

Routine Extraction
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis
$100
Surgical Extraction
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis
$175

Make your dream smile a reality!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes