Program

Lu-Vi: 9:00 - 20:00

Suna-ne

0726 670 100

Suna-ne

0726 670 100

Program

Lu-Vi: 9:00 - 20:00

Protetica Dentara

Protetica dentara este ramura stomatologiei care se ocupa cu reabilitarea complexa a arcadelor dentare, atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Prin intermediul coroanelor dentare se restabileste integritatea dintilor afectati de carii profunde sau uzuri accentuate, puntile sau lucrarile protetice fixe ne ajuta sa refacem continuitatea arcadelor dentare inlocuind dintii care lipsesc; lucrarile protetice mobile – protezele dentare – sunt o solutie individualizata pacientului, pentru restaurarea completa a unei arcade, in cazul pierderii unui numar mare de dinti.

Protetica dentara inseamna restaurarea functiilor dento-maxilare in conditii de estetica optima si anume fonatie (producerea sunetelor), masticatie (mestecarea alimentelor) si ocluzie, astfel medicul protetician  trebuie sa vizualizeze rezultatul final si sa proiecteze lucrarea astfel incat sa se incadreze perfect in armonie cu dintii prezenti si structurile invecinate .

Prin tehnologiile moderne cad/cam, proiectarea lucrarilor se realizeza pe calculator pana la cele mai fine detalii de acuratete, iar frezajul computerizat asigura rezultate precise, durabile si un aspect natural.