Program

Lu-Vi: 9:00 - 20:00

Suna-ne

0726 670 100

Suna-ne

0726 670 100

Program

Lu-Vi: 9:00 - 20:00

Odontoterapie (Tratamentul Cariilor)

plombare

Plomba dentara

Odontoterapia reprezinta ansamblul de tratamente dentare ce vizeaza refacerea structurilor dentare afectate prin procese carioase, uzura accentuata, fracturi sau eroziuni.

In functie de gradul de afectare, pierderile de substanta dentara pot avea consecinte neplacute pentru pacient precum aparitia hipersensibilitatii, durerii la masticatie, retentiei de alimente si a unui aspect  neplacut al zambetului.
Tratamentele stomatologice pentru acest tip de afectiuni sunt constitutite din masuri de curatare a portiunilor alterate si completarea substantei pierdute cu ajutorul materialelor compozite de inalta calitate, care imita proprietatile si culoarea structurilor dentare. Obturatiile realizare cu rasini compozite refac forma si aspectul dintelui, avand in acelasi timp rolul de a sigila suprafata dentara fata de bacteriile din mediul bucal.

Obturatiile dentare, denumite in limbaj popular plombe dentare, reprezinta de cele mai multe ori solutia terapeutilor. Plomba dentara poate fi simpla, realizata prin metoda clasica, din material composite sau cu metode digitale, folosind amprenta optica si materiale ceramice.

In cazul in care caria a avansat foarte mult si vitalitatea dintelui a fost afectata, este necesara efectuarea tratamentului de canal. Reconstituirea finala datorata distructiei mai mari poate fi realizata printr-o obturatie (plomba) simpla, obturatii ceramice (inlay-uri), incrustatii dentare sau poate fi necesara, uneori acoperirea dintelui prin coroane dentare din ceramica sau zirconiu.

Rezultate uimitoare

Impresioneaza cu un zambet sanatos!
Before ImageAfter Image
Before ImageAfter Image

Ce spun clientii nostrii!