Program

Lu-Vi: 9:00 - 20:00

Suna-ne

0726 670 100

Suna-ne

0726 670 100

Program

Lu-Vi: 9:00 - 20:00

Pedodontie (Tratamente Dentare Copii)

Pedodontia sau tratamentele stomatologice la copii reprezinta o parte foarte importanta din tratamentele dentare fiind prima etapa de acomodare cu medicul stomatolog, cu o tehnica de intretinere corecta a igienei orale si insusirea tuturor mijloacelor de preventie.

In etapa de crestere atat dintii de lapte cat si cei permanenti pot fi afectati prin carii superficiale sau profunde, anomalii de eruptie, deficiente de mineralizare, chiar si inflamatii gingivale asociate, avand consecinte majore asupra dentitiei din viata de adult.
Tratamentele dentare preventive- sigilarile santurilor si fosetelor , periajul profesional, airflow-ul, fluorizarile, sunt tratamente minim invazive, usor de suportat de catre cei mici, care previn aparitia cariilor profunde si a simtomatologiei dureroase.
La un control de rutina putem identifica si problemele legate de alinierea dintilor inca din etapa de eruptie a dintilor definitivi. Actionand in etapa de crestere a oaselor maxilare prin intermediul aparatelor ortodontice putem obtine atat o aliniere corecta dentara cat si dirijarea cresterii osoase pentru o estetica si functionalitate optime.